kavelkaart van 7 mei 2015


 

Oosterwold117van07052015

En we hebben een officiële stip op de kaart! Het Giraffendorp is nummer 117 (20.000 m2). Het akker waar de onze stip staat is de hoek van de Tureluurweg met de Vogelweg. Dat wij nr. 117 zijn is vanochtend telefonisch aan me bevestigd door een ambtenaar van het stadhuis. Dezelfde ambtenaar vertelde me ook dat “jullie intiatief morgen besproken wordt door de gebiedsregisseur”. Wat dat precies inhoudt weet ik niet. We wachten geduldig af. Ik ben in ieder geval gerustgesteld en hoopvol dat onze plek voorlopig vast ligt.

Deze reservering op de kaart kost niks en we zitten nog nergens aan vast. Op het moment dat er iemand anders is die op die plek een kavel wil reserveren worden wij eerst gebeld met de vraag wat we willen gaan doen. De kaart wordt eens in de paar weken aangepast. Dit is de nieuwste versie van 7 mei 2015.

Oosterwold-overzicht-plot

De hele PDF staat hier: 20150519_Oosterwold-overzicht