informatieve links


We hebben natuurlijk onze eigen website: www.giraffendorp.nl waar je vorderingen van het Giraffendorp kunt volgen. Rechts kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief en krijg je automatisch een email als er een nieuw blog online staat.

A.s. donderdag 30 juli organiseer ik een rondleiding door Oosterwold en een presentatie over het Giraffendorp. Aanmelden kun je doen in het bericht op de Oosterwold Facebookgroep.

Het is belangrijk te weten dat we verwachten dat je voor 15 augustus de defnitieve knoop doorhakt, duidelijkheid hebt over je financiële status en weet hoe groot je wilt dat je kavel wordt. Dus als je vanaf nu serieus geïnteresseerd bent, denk er dan aan dat je de komende paar weken veel tijd nodig zult hebben om veel uit te zoeken.

Via de Oosterwold Facebookgroep wordt je op de hoogte gehouden van activiteiten die georganiseerd worden door mede-initatiefnemers en worden er regelmatig door initiatiefnemers vorderingen met de gemeente geplaatst en eventuele wijzigingen in regels.

Op zondag 30 augustus heb ik om 15.00u een picknick georganiseerd met mede-initiatiefnemers die ook in Oosterwold gaan wonen.

En wil je nóg meer lezen en heb je behoefte aan details; initiatiefnemer nr. 52 die komend najaar op hetzelfde akker gaat bouwen als waar het Giraffendorp komt, heeft een uitgebreid blog waar soms wel dagelijks geblogt wordt. Zij zijn een van de pioniers van het eerste uur, zeer gedreven en weten soms meer dan de gemeente.

Daarnaast is er ook een uitgebreid blog over het initatief Het Paradijsvogelbosje.

Dit is de website van de gemeente Almere over Oosterwold

In de intergemeentelijke structuurvisie staan alle regels waar ik tijdens de presentatie vorige week al veel over verteld heb. De structuurvisie vind je als PDF bij de files op onze wiki-pagina

De structuurvisie in het kort.

Als je hierna nog vragen hebt kun je ze in een van de groepen stellen of aan de gebiedsregisseur. Dat kan telefonisch of via email.
Als je mailt of belt met de gemeente kun je erbij zeggen dat je mee wilt gaan met het Giraffendorp en al contact hebt met ons. Ze kennen ons ondertussen bij de gemeente.