Hoe wij ons huis ontwerpen met de DIY-architect Cindy


met Cindy werken aan stap 5

Gisteren hadden wij de eerste officiële sessie met Cindy Vissering van DIY-architecten. Al eerder hadden we een oriënterend gesprek en kregen we een sessie om ons door de eerste 4 stappen van haar Online Woonwensenplan te helpen.

Het was tijd voor stap 5 in haar stappenplan: de globale indeling maken. Dit is waar Richard en ik al bijna een jaar op vastlopen in al onze gesprekken en schetsen samen.

Met behulp van Cindy haar Online Woonwensenplan waren we al een stuk op weg, maar de klik was er nog niet. Gisteren tijdens de sessie vielen de ruimtes opeens magisch in elkaar. Het klopt. Het voelt goed. Dit is de ruwe schets van ons huis. We hebben een vorm!

En hiermee hebben we ook de meeste informatie voor de anterieure overeenkomst op een rij. Woo-hoo!

Blijkt het nog eens bijna precies het vloerplan te zijn van een huis waar ik dagen bijna niet van geslapen heb omdat ik mezelf er al zag wonen, maar toen waren er teveel beren op de weg. Het was niet van ons.

Dank je wel Claudia voor je liefdevolle opvang van de kinderen, de tip voor deze locatie en de soep voordat we weer de koude weg op gingen. Het hielp ons die sprong te maken.